2009. augusztus 31., hétfő

Fülik

A fehér tandához és a piros karikáshoz. (Kép a szokásos vacak)

2009. augusztus 29., szombat

Segítség!!!

Próbálgattam, hogyan kellene egy új külsővel feldobni a blogomat, de valamit nagyon elronthattam.:( A középső rész megmaradt "eredetinek", vagyis ott nem jön ki a blogháttér szine. Aki tudja, hogy mit kellene még beállítani, vagy bemásolni ahhoz, hogy ezek a szép hátterek teljes egészében átjöjjenek nekem, segíthetne! Minden megoldás érdekel "Egyedül nem megy" jeligére akár ide, akár e-mailben szájbarágva!:) Köszi!!!

2009. augusztus 26., szerda

Fánkocska

Ez a 100. bejegyzésem! Nem egy nagy durranás, de nem is volt ilyen szándékom:) Csak ki szerettem volna próbálni milyen motívumot lehet fűzni a fánkkarika tetejére. Például ilyet:)

2009. augusztus 23., vasárnap

Gyűrű navette-tel

Ezt a gyűrűt kolléganőm kérésére a fehér tanda szetthez készítettem. Úgy huszadik nekifutásra lett ilyen. Egyszerű peyote-os navette befoglalás volt az elképzelésem, de sehogy sem akart szépen sikerülni. Ez már elmegy:) Elég masszív és szabályos, ennél jobbra képtelen voltam. De úgy gondolom, hordható lett.

2009. augusztus 17., hétfő

Citromos narancs

Szinesítettem nyár végére, de legalább feldobnak ezek a vidámságok, ha egyszer már dolgozni kell:)

2009. augusztus 15., szombat

Fukszia fürtök

Megalkottam első fülbevalóimat is. Gondolom, nem az utolsók.:) Köszi Tündrüs az indító lökést!:)

2009. augusztus 14., péntek

Türkiz-kék-(vad)almazöld:)

Sajnos a képen nem jön át, hogy a világoskéknek a türkiz mellett élőben szinte lilás beütése van. De ez a színösszeállítás most nekem nagyon tetszik!


Tudom, hogy már ezer ilyen rombuszos mintát fűztetek és készítettetek, de én magamnak azért megrajzoltam az ezeregyediket:) Ez a szélesség számomra pont ideális és azért fér bele swari is bőven. (Bár a mintába azokat nem tudtam beletenni, a fehér rombuszok helyére kerülnek.)

2009. augusztus 13., csütörtök

Körbe-körbe karikába...

Nem gondoltam volna, hogy pirosat is fogok fűzni... Megtörtént:) Az inspirációt Mary gyönyörű karikásai adták. Köszönöm!

2009. augusztus 5., szerda

Leila, tálalva... vagy terítve?:)

A Leila bogyó mintáját köszönöm szépen Arduinnának!

2009. augusztus 3., hétfő

Kockabogyós

Ilyen kockabogyókat (pontosabban ezeknél sokkal szebbeket) Pencionál láttam, kipróbáltam. Biztos nem szakszerűen fűztem, de azért sikerült, és nekem tetszenek:)

Hosszúbogyós

Csináltam még ilyen hosszú bogyókat, de mivel a karkötő belőlük nem az elképzeléseim szerint alakult volna, így láncra kerültek. Nem teljesen egyformák, mire a bronzost fűztem, már egész jól jött ki a kásaszám is:)