2009. február 6., péntek

Díj - játék

Mankától kaptam ezt az elismerést, nagyon szépen köszönöm! BéKata is kitüntetett vele, köszönöm szépen! Mellé pedig be kell számolnom a "függőségeimről". Vannak:) Szinte mind káros:)
Na, lássuk:

1. Rengeteg kávét iszom. Lehet hideg, meleg, édes, keserű, fekete vagy tejes. Nem igazán a hatása miatt, inkább az ízéért. De az igazi a reggeli jó sok tejjel felöntött, nagy bögrében szervírozott ébresztő ital!:) És mellé ami hozzá tartozik:))
2. Számítógép: 1-2 perc az e-mailekre, vagy több a nézelődésre, minden nap többször beiktatva.
Régebben betűkkel játszottam, mióta rákattantam a gyöngyökre, a blogokban, boltokban nézelődöm sokat...
3. Na persze, a gyöngy... Mindig van valami aktuális hobbim, (ennyi ideig még egyik sem tartott):)
Varrtam, kötögettem, patchworköztem, most gyöngyöt fűzök. Egyetlen baj van ezzel: nem tudom mértékkel csinálni. (Na nem mintha olyan rengeteg gyöngyös munkával büszkélkedhetnék már, amin ez meglátszik, de van, hogy csak nézegetem, válogatom, kigondolom mit csináljak belőlük, és már ez is örömmel tölt el.) Valahogy másképp kellene beosztani az időmet, de még nem jöttem rá hogyan:)
4. Nagyon szeretem az édességeket. Pontosabban egy kedvencem van: összefoglaló néven süteménynek hívják.:) Ha kedvenc sütim van itthon, akkor reggelire is azt eszem. Kávéval persze!:)))
5. Ja igen! A tévé. Tv-függő család vagyunk. Szeretünk arra ébredni, azon (mármint nem a készülék tetején, hanem a műsoron) elaludni, nincs kifejezetten kedvenc film vagy műsor, de a tv mindig szól. (Mint a Twin Peaks-ben a zene...)

Más most nem jut eszembe, de kérem még ne kapcsolja ki....:)

Tovább szeretném adni ezt a díjat a következő emberkéknek, mert szeretem a blogjukat és kíváncsi vagyok ők mitől függenek:)
Berjo, Kiscsillag, Mona, Shabby, Tiszi.

5 megjegyzés:

Kiscsillag írta...

Húú, köszönöm, hogy rám is gondoltál! Igyeksze közzétenni a függőségeimet!

Berjo írta...

Nagyon köszönöm, és igérem, hogy hamarosan sort kerítek "függőségeimre".

Tiszi írta...

Köszönöm szépen. :) Hamarosan vallok. :)

a mesélő írta...

Köszi!

Amint rendbe tudom tenni a gépemet megnyílok.)

Beödőkné Mónika írta...

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám ígérem nem sokára írok a függöségeimről!